Werkwijze

Een grafisch aantrekkelijke website neerzetten gebeurt niet zomaar. Veel materiaal moet geschikt worden gemaakt en bewerkt voor het Internet. Hiervoor is kennis vereist voor de verschillende soorten software die op de markt zijn. Ook is het op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen erg belangrijk. Deze kennis is hier zeker in huis. Zelf hoeft u alleen een beeld te geven wat u graag wilt voor website.

Er zijn verschillende mogelijkheden, als u meer gerichte informatie wilt vult u dan het interesse formulier in. Er zal met u contact worden gezocht over uw wensen. Om in de website uw huisstyle goed naar voren te brengen hebben we foto en tekst materiaal nodig. Die kunt u per post of per e-mail naar ons toezenden. Zodra dat binnen is kan er meteen al worden begonnen aan een basis opzet.

U krijgt het basis ontwerp te zien. Na goedkeuring zal het de eindfase ingaan. U zult alles op de voet kunnen volgen en met uw eigen ogen kunnen bewonderen dat de site steeds mooier wordt. Zodra het af is zal deze vrijwel meteen op internet worden gezet.